Bra trening for fotballspillere som øker impuls og strategi

Fotballspillere trener og trener på fotball. De har vanligvis en runde med oppvarming, pasningsspill og så en kamp mellom utvalgte spillere. Noen ganger kan de ha styrketrening og kondisjonstrening i gymmen. Totalt sett blir det opp mot 35 timer trening og strategi-samlinger hver uke. Men det fins andre typer trening for fotballspillere, som både kan forbedre balansen og øke impulskontrollen.

Hva er Padel Tennis

Vi snakker om spiller Padel Tennis. Dette er et spill som involverer 4 personer og man spiller på en banen som er 10×20 meter. Man kan bruke plexiglasset som spillepunkt. Spillet minner veldig om enten tennis, som spilles på en større bane, og squash, som spilles på en kvadratisk bane uten nett.

Man må spille ballen, som er identisk en tennisball over nettet og motstanderlaget må klaske til ballen før den spretter for andre gang. Poeng oppnås når motstanderen ikke klarer å returnere ballen over nettet.

Hva så med padelracket man spiller med i denne sporten? Det har ikke strenger som en tennis -eller badmington racket, men er formet av kullfiber basert på aluminium. Racketen har huller som gjør at ballen får en ekstra spinn når man treffer den.

Hvorfor er Padel Rocket bra for fotballspillere

Mange fotballspillere er kjent med fotballtennis og tyskeren. Men med Padel Tennis kommer man inn i spillet på en litt annen måte. Man må tenke med armene i stedet for beina som de er vant til. Hurtige forflytninger etterfølges av gjentagende angrep.

Man knytter seg til en spiller som man kan utvikle angrepsspiller og samarbeidet med. Derfor kan fotballspillere dra nytte av idretten, som bare blir mer populær for hver dag som går. Det fins dedikerte kles -og skomerker for idretten.

Spillet får i gang blodpumpa slik at det blir en god treningsøkt ut av spillet. Padel trening erstatter en fotballtrening når regnet høljer ned utenfor eller gruppa vil ha alternativ trening.