GNP Energy leverer kraft til fotballen

Flomlys er en essensiell del av fotballen. Ikke bare for de helt spesielle kveldskampene, men også for de normale lørdagsfotballkampene. I Norge spiller vi ikke fotballkamper om vinteren, men det ville uansett være vanskelig å spille en hel fotballkamp i september/oktober uten at mørket falt på i løpet av kampen.

Engelskmennene så lyset først

Vi nordmenn elsker engelsk fotball, og her ville mangel på flomlys være utenkelig. Hvis man spiller en kamp klokken fire i desember i London, så går solen ned før andre omgang har startet. I Nord-England ville man ikke engang fått spilt første omgang ferdig før skumringen gjorde slik at man ikke kunne se ballen lenger! Som vi vet, så elsker engelskmennene fotball året rundt, så det var selvfølgelig også her at verdens første fotballkamp med flomlys så dagens lys, bokstavelig talt. Det skjedde i 1878 i Sheffield på Bramall Lane, hvor ”the Blues” spilte mot ”the Reds” i en oppvisningskamp.

 

Man hadde tidligere hatt sportsbegivenheter om kvelden med gasslys, men intensiteten og kraften fra det elektriske lyset var noe helt nytt. 1. 000 spente og måpende tilskuere betalte 6 pence for å se det nye fenomenet, og mange flere snek seg inn. Elektrisk lys var noe helt nytt for de aller fleste, og avisen The Independent skrev at det var et særdeles vellykket eksperiment, og styrken på hele ”8000 candlepower” trollbandt publikum. Dessverre trollbandt det også spillerne, og The Times kunne rapportere om fotballspillere som mistet konsentrasjonen og gjorde merkelige feil på grunn av det voldsomme og uvante lyset.

GNP Energy – et sikkert valg

Den gangen i Sheffield installerte man en diger generator bak hvert mål, noe som både var upraktisk og bråkete. I dag legger de færreste av oss merke til flomlyset. Det skal bare være der, og det skal bare fungere. En god strømleverandør gir deg  ikke bare strøm, men den gir deg også en sikkerhet om at det hele fungerer, og ikke minst en visshet om at den strømmen du bruker er blant de billigste på markedet. GNP Energy er en slik strømleverandør.

Fornøyde kunder og brukervennlighet

GNP Energy er et norsk, uavhengig selskap. Selskapet produserer ikke strøm selv, men er en aktør som kjemper en drabelig kamp mot den nærmest monopolstyrte energibransjen i Norge. En god måte å kjempe på er ved å få fornøyde kunder. Det sier seg selv at hvis man ikke har det, så har man ikke et ordentlig kundegrunnlag. Derfor satser GNP Energy ikke bare på lave strømpriser, men også på å ha den beste kundeservicen i hele landet.

 

Markedsføringsbudsjettet hos GNP Energy er vesentlig lavere enn hos konkurrentene, og fornøyde kunder er derfor alfa og omega. Det er tross alt ingen reklamekampanje som kan konkurrere med fornøyde kunder og den positive omtalen de gir.

Brukervennlighet er også en viktig del av totalopplevelsen for kundene hos GNP Energy. Bedriften er aktiv innenfor alle medier, og du kan for eksempel både se og høre mer om GNP Energy på YouTube.

Det skal nemlig være lett å få all den informasjonen du trenger, ikke bare på forskjellige sosiale medier, men også på hjemmesiden. Under Min Side-fanen finner du alltid alt det du trenger å vite, og hvis du har videre spørsmål, så står kundeservicen alltid parat til å besvare alle henvendelsene dine. GNP Energy – les mer her.