Gode treningsfasiliteter trenger ikke være dyrt

Menn som trener crossfit på stranden

Uansett hvilket budsjett du har og om du ønsker trene inne- eller utendørs så har du alle verdens muligheter å velge mellom. Har du først full bevissthet over hvordan du skal holde posisjonen når du løfter vekter, løper, danser eller gjør yoga kan du innta treningsposisjon uansett hvor du befinner deg. Flere er per i dag kjent med trening med egen kroppsvekt og du kan finne flere guider på nett for flere treningsprogram. Er du nybegynner innen trening finner du også personlige trenere på lavkost- og treningssentre som ligger litt høyere opp i prisklasse. Med tanke på et ustabilt værforhold er det også fint for lave budsjett å kunne betale medlemsskap på treningsstudio under 200 norske kroner per måned. Meld deg inn og ut når det passer din økonomi og kombiner flere treningsmåter. Gjennom dine treningsøkter vær bevisst at du har riktig fottøy som gir deg maksimal utbytte av treningen.

Vær et forbilde for deg selv og andre!

Med et vakkert ulendt terreng i omgivelsene er det en god ide å kombinere utendørs trening med trening både hjemme og på treningssenter. Har du samtidig et veldig sterkt konkurranseinstinkt hva med å bli med på det lokale treningslaget i f.eks. volleyball eller fotball? I følge fotballspilleren Frederik Michalsen er det viktig å også være en god lærer for å bli god selv på den idretten man utøver på banen. Kvalitet er viktig noe man lærer igjennom å også lede de yngre divisjonene i barnefotball på Island. Tromsøgutten steppet inn høstsesongen for Island Fotballklubb og bidro under kampen mot Kosovo hvor Fjölnir ble klar for fotball-VM. Skal du bli god i treningsløypa er det derfor en god egenskap å kunne hjelpe andre til å bli god. Å bygge selvtillit er alfa omega. Å kunne si “jeg vil bli god på dette” er selve fundamentet for å klatre høyere mot en fysisk og physisk seier. Flere vil foreslå å trene sammen med flere da et team vil motivere og inspirere til bedre resultater.

Hvordan kan du utvikle dine ferdigheter?

Har du en drøm om å investere i egne treningsinstrumenter kan du ta opp lån hos låmneformidleren Sambla. Et annet gulltips er å vente til det er salg som BlackFriday hvor man kan spare stort hvis man ønsker investere i sine favoritter treningsapparat. Et annet element som er alfa omega for maks utbytte av den treningen man driver er riktig fottøy. Er det første gang du skal investere i riktige sko ta en tur til nærmeste treningsforretning og ta en løpetest. Slik kan du finne de skoene som passer din fot best. De beste utøverne i sporten har blitt god i samarbeid med kjente merker som Adidas, Nike og Puma. Friske farger og riktige størrelser på klærne er også en viktig motivator under treningen. Ved å benytte klær som puster gjennom treningen og som sitter riktig kan du utvikle ferdighetene dine selv i lavt og høyt tempo . Athleter vet hva som gjelder under hard trening og har satt sammen både musikklister og treningsprogram du selv kan følge via nettet.