Hva du bør tenke på når du velger fotballsko

 

Som fotballspiller er det selvsagt viktig å ha utstyret i orden, og kanskje den viktigste delen av utstyret ditt er nettopp fotballskoene.

Det aller første du må tenke på er hva slags vær og forhold du skaSoccer player at the penaltyl spille i. Vinter og sommer har ulike krav, og det kan derfor være lurt å ha mer enn ett par skikkelig gode sko. Det kan også være lurt å investere i et par gode sko til innendørs bruk.

Materiale

En annen ting du bør kikke på er hva skoene er laget av. Lær er ofte det beste valget, men syntetiske sko blir også bare bedre og bedre. Tenk på at de aller billigste syntetskoene ofte ikke gir like god ballfølelse, og de kan også ha pusteproblemer som gjør at det blir både varmt og ubehagelig i lengden.

Du bør også tenke på at du får mye for pengene. Det kjøres mye på nye gimmicker og fancy teknologi i denne bransjen, uten at man egentlig får så mye igjen for det, bortsett fra en tom lommebok. Se etter kvalitet fremfor farger, navn og gimmicker og let deg frem til den beste dealen. Hos Footway.no finner du et imponerende utvalg av høykvalitetssko.

Kjøper du sko med pigger er det viktig at du tenker på både formen og plasseringen til piggene. Dette vil påvirke dine prestasjoner, og det kan være lurt å kikke etter sko som har utskiftbare pigger, eventuelt mulighet til å endre høyden på piggen.

Når du er ute og kikker etter nye sko er det viktig at du prøver dem på, av den enkle grunn at du Man with one foot on a soccer ballmå sørge for at du finner et par som føles behagelige på din fot. Dette er viktig, du skal tross alt bruke dem mye (http://24.no/slik-velger-du-de-riktige-fotballskoene/). Her kan det også være lurt å tenke på at du skal velge et par lette sko, som er godt laget og som har styrke der de trenger det og mykhet der det trengs. Her bør du se etter sko som er stive og sterke fra hæl til tå, og myke og fleksible i vidden.