Misfornøyd med kroppen – det fins muligheter

Vi skal ikke være en formidler av kroppsfiksing og operasjoner, men som fotballspiller er det mange ting man må gjennom. Et hardt og brutalt yrke som krever det meste av deg. Selv fotballspillere kan være misfornøyde med kroppene sine, av mange forskjellige grunner.

Det kan være misdannelser, skjevheter eller andre ting som gjør at man føler et mindreverdighetskompleks. Det er ikke alltid enkelt å vite hva man kan gjøre. Men før vi foreslår

dråpeformede brystimplantater, vil vi slå et slag for callesthenics. Dette er kroppsøving som vises på kroppen.

Handler alt om selvransakelser?

Er du av dem som tygger piller og aldri yter ditt fulleste på trening, så er kanskje ikke denne artikkelen for deg. Denne passer for dem som alltid gir alt og som likevel aldri når opp til de beste. Kanskje har du to ulike bryster, som bare gjør deg mer utrygg og misfornøyd. Ekspertene i Motiva vil gi deg brystimplantater som tilpasses kroppen din på en perfekt måte.

Samtidig kan det hende du er skjev i kroppen. Noen ledd som er litt annerledes enn på den andre siden, noen muskler som er litt mindre bulende. Det du trenger er å jobbe med callesthenics. Dette er styrketrening uten manualer, der du kun bruker vekten av din egen kropp som vektstang. Du vil få full kroppsbeherskelse og styrke de leddene som trengs en forsterkning.

Alt handler om å se seg selv i perspektiv, og samtidig kunne gli inn i mengden uten å ta seg selv så høytidelig. Når du blir trygg på deg selv, vil selv en stor vorte på nesen bli sjarmerende. Har du kroppsbeherskelse i bunn, så har du all grunn til å lykkes.

Ta små steg til en perfekt kropp

Fotball er en svært kondisjonskrevende sport. Samtidig er den teknisk. Vi kan ikke si at større bryster vil få deg til å briljere på banen, men de vil absolutt gjøre deg mer selvsikker. Brystimplantater har nemlig egenskaper som gjør at brystene ser fyldige ut, selv om de er små. De når sitt rette potensiale.

Holdningen din er nøkkelen her. Kanskje har du vendt deg til å slappe mer av på en side av kroppen over mange år. Det er helt naturlig, siden kroppene våre ofte er dreid med klokken. Du har hjerte på en side av kroppen, mens lever og milt på en annen side. Selv om du ser synkronisert ut, så er du ikke det. Derfor kan også små ujevnheter bli til dine problemer. De fleste syns slikt er sjarmerende og fint, mens andre ikke liker sine personlighetstrekk.

Fotball er flott i så måte, for mye handler her om kroppsbeherskelse og teknikk. Dribling og triksing med ball er derfor noe du skal øve mer på. Ikke la dagens fotballtrening bli din hovedøkt, men i stedet gjør deg klar med fotballen på gressmatta. Det er da du virkelig kan få orden på holdningen din.

Oppsummert

Vi har sett at ikke alle er fornøyde med kroppen. Både callesthenics og holdningsendring kan hjelpe. Men noe så enkelt som nye brystimplantater er det fortsatt mange som ikke tenker på. Derfor kan du dra den fordelen nå!