Mobiltilbehør til fotballspillere

Vi kan ikke klare oss uten mobilen, slik er det bare. Enkelt og greit, så bruker vi mobilen til alle daglige oppgaver, samtidig som den er fin å ha for å betale bussbilletten og dagligvarene på butikken. Det har lenge vært litt kast -og bruk mentalitet blant forbrukerne, som helst har byttet mobil ett par ganger i året. Men selv om vi må tvinge oss til å bli flinkere til å ta være på tingene våre, så vil fotballen bestå.

Og mobiler er faktisk smarte å ha når man spiller fotball også. Både til musikk motivasjon på vei til kampen, kommunikasjon med spillere og trenere, ta bilder til den felles Instagram kontoen, eller for å måle intensiteten med en app. Få reservedeler til iphone slik at du både kan ta vare på og forbedre kapasiteten til mobilen din!

Monitorere treningen

De fleste bruker sportsklokke i dag, og her får man mange kule oppdateringer. Den må kobles opp mot mobilen. Man kan sjekke puls, hastighet, tid om man løper eller sykler og masse mer. Dette kan få deg i bedre form og du kan finne ut hvilken intensitet som fungerer best for deg.

Slappe av med god musikk

Når man skal bli god i noe, slik som fotball, så må man passe på restitusjonen. Det er lurt å koble av med musikk. Med en mobil som er utslitt så kommer man ikke langt. Sjekk ut hvilke reservedeler du kan dra nytte av for en bedre mobilopplevelse.

Bytt mobil batteri selv

Det har lenge versert teorier om at det er umulig å skifte batteri på iPhone. Men som vi alle forstår så er det et markedstriks for å få oss til å kjøpe mer mobiler. Bytt heller mobilbatteriet selv og skaff deg en fordel foran de andre. Hos Teknikkdeler får man hurtig opplæring i hvordan man gjør det, uansett hvilken modell man har.

Ta bedre bilder og filmer

Kanskje ser du for deg en trenerkarriere etter fotballen. Med å ta bilder av treningen, kan du lett analysere og videreutvikle damefotballen. Men det avhenger av at du har en mobil som fungerer. Det fins masse spennende tilbehør du kan nytte deg av også. Skaff stativ og ladebank for enda bedre bruk av mobilen!